13 Nisan 2008 Pazar

FIRINDA FASULYE CIRPMASI





HERKESE SAGLIKLI VE HAYIRLI BIR HAFTA DILERIM

Biraz rahatsizim arkadaslar fazla bir sey yazamiycam
direk tarife geciyorum...



FIRINDA FASULYE CIRPMASI

MALZEMELER:

* 2 kutu fasulye konservesi (BRECH BOHNEN)
NOT: taze fasulyede olur ama önce tuzlu suda hafif haslayin

* 1 kutu domates konservesi (PIZZA TOMATEN GESCHÄLT)
* 1 tane kuru sogan
* 3 tane yumurta
* 2 yemek kasigi sivi yag
* 1 yemek kasigi salca
* Baharat ,tuz,karabiber,kimyon, aci toz biber


YAPILISI:

* Konserve fasulyeyi süzgece dökün bir sudan gecirin

* Sogani yemeklik dograyin 2 yemek kasigi sivi yag ile soteleyin

* Salcayi ve baharatlari ilave edin bir sefer cevirin

* Fasulyeleri ilave edin 5 dakika pisirin konserve oldugu icin
fazla pisirmenize gerek yok

* Kenara alip iyice sogmasini bekleyin

* Sogduktan sonra icine 3 yumurtayi kirin ve karistirip yaglanmis
firin tepsisine dökün

* 200 derecede yumurtarlar pisene kadar pisirin



* Son olarak börek gibi dilimleyip servis yapin afiyet olsun


YORUMLARINIZ ICIN COK
TESEKKÜRLER SEVGILER

0 yorum on "FIRINDA FASULYE CIRPMASI"

Yorum Gönder