Tarif no:34
Gönderen:GÜLAYCE
Tarifin adı:Arnavut ciğeri
GÜLAYCE
arkadaşıma çok teşekkür ediyorum...

MALZEMELER
1kg ciğer
orta boy üç patates
biraz sıvı yağ
yarım su bardağı un
tuz ,karabiber,kimyon,pulbiber
HAZIRLANIŞI
Ciğerler küp küp doğranır yıkanır suyu süzdürülür.Sonra unlanıp kızgın yağda kavrulur pişmesine yakın tuz ve baharatlar ilave edilir.Küpküp doğranan patatesler firitözde kızartılıp ciğere ilave edilir.Ciger ile birlikte servis yapılır. Afiyet olsun...
sitesindeki diğer güzellikler için lütfen TIKLAYINIZ
0 yorum on "İFTAR BEREKETİ ETKİNLİĞİ - 3- BAŞLADIII...GELSİN TARİFLER!"
Yorum Gönder