25 Ocak 2010 Pazartesi

Pratik Narlı Kavurma Tarifi




Malzemeler

 

  • Koyun eti - 330 gr
  • tuz
  • yağ - 30 gr
  • nar - 50 gr
  • kestane - 180 gr
  • kuru soğan - 100 gr
  • safran - 0,05 gr
  • yeşillik - 15 gr
  • biber - 0,1 gr
 Tarif Bilgileri 
Kategori: Et Yemekleri
Puanı: 2
Tarifi Yazdır

Yapılışı

 

Koyun eti 60-70 gr-lık parçalara doğranır, tuz ve biber eklenir, yağda kızartılmış soğan, kabukları ayıklanmış kestane, et suyu ve safran sosu eklenerek kendi buharında pişirilir. Hazır olmasına 5 dakika kala nar taneleri veya sosu ilave edilir. Servise sunulurken yeşillik ile süslenir.

0 yorum on "Pratik Narlı Kavurma Tarifi"

Yorum Gönder